fredag 29. juli 2011

Linus var 9mnd igår :-)

Linus var 9mnd igår, du og du.... ! ... jeg må bare si det.... tida raser avgårde!

Lille familien var i byen å gjorde noen ærender, også dro vi på besøk til Runes søster, Marianne. Broren Lars Thomas og Mor Jorun stakk også innom. Linus storkoste seg med masse oppmerksomhet og kos :-) Og så fikk vi se at han iallfall ikke er skeptisk eller redd hunder, han krabbet rett bort til Border Collien Zico, og strøk og tok på... ;-)

Dagen forløp som vanlig. Men etpar timer etter Linus hadde tatt kveld, våknet han og var litt less... ante en liten forkjølelse og i kombinasjon med mange varmegrader var det ikke noe særlig for en liten kar. Så han fikk selvfølgelig lov å stå opp, å være sammen med oss :-) Vi hentet gulrotkaka som ble bakt her forleden, også hadde vi en liten kveldsfeiring for 9mnds gutten :-)


Titt-tei bak kamera mamma !
Gulrotkake e G O D T !! :-)

God som gull <3

Litt snørrat, men godt humør :-)

Koselig å få en minimarkering med vårt lille sukker :-)
I løpet av ettermiddagen har han har vært mer preget av dårlig form stakkar... Vi håper han sover det av seg i natt... ikke noe ålreit når en så liten kropp og liten nese er forkjølet.. Får håpe at all kos og suss han har fått idag hjelper på også <3

Idag og igår har vi vært på Galleri Lilly, vi har flere gavekort der som "må brukes opp" ;-) Helt klart ingen impuls shopper.... ;-) føles rett og tenke på det en liten stund til. Men tror vi har bestemt oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar