onsdag 18. mai 2011

Gratulere med..... gårdagen :-)

Hva er det med meg å forberedelser....? synes ofte dager PLUTSELIG bare er der.... og jeg sitter igjen uforberedt og like sjokkert hver gang... Denne gangen var det 17mai. Linus hadde jeg kjøpt klær til, myke gode klær, i rødt,hvitt og marine... Jeg synes comfort for de små er det aller viktigste. Enten sover eller sitter han i vogna, eller så blir han holdt, eller så ruller han rundt på gulve.. Da er det aller beste myke gode klær :-) Til neste år, blir han nok litt mer oppdresset!, og neste år skal jeg ha kontroll på hvor bunaden befinner seg;-)

For lenge siden kjøpte jeg inn garn for å strikke Linus ett antrekk til sjølveste 17mai.... men som nevnt over... så ble det naturligvis ikke noe av...;-)
Men, det ble ett pannebånd i perlestrikk inspirert av norges flagg :-)Feirer 17 mai for første gang <3

(tatt med mobilkamera,å får ikke snudd det)


Gudfar Tor-Arne og Linus - moment :-)


Gudmor Elisabeth er festliiiiiig <3


Kos !

Enda mer kos !

Linus og storguttene, Simen og Jonas !

"Uuuuunited !"


Gårdagen gikk forsåvidt stille og rolig for seg. Vi deltok ikke på barnetoget, da det passet litt dårlig med sovetiden til Linus. Så jeg og Rune fikk god tid til å (rydde litt i siste liten!) ordne oss, spise frokost å se på togene på TV heller, hehe....
Etter det gikk vi ned på skolen rett nedenfor, å møtte nabovenner/Linus sine gudforeldre og andre kjente, for kake og kaffe, og fikk med oss korpset som spilte. Linus satt i vogna i kjent stil, fulgte med og tygget på lekene og koste seg. Han hadde ikke mye tid til hverken å sove eller spise igår, men var i godt humør :-)

Etterpå gikk vi opp til oss og Rune serverte Champagne og jordbær til de voksne og saft og jordbær til de mindre... Linus fikk forøvrig grøt og fruktmos :-)

Vi hadde en kjempefin dag !

7 kommentarer:

 1. Hallaisen søta :) Godt å se at det e flere som får en velmerka rød flaggdag "overraskanes" på sæ! Mitt mål e, som alle andre år, å huske å være forberedt hvert år..mmmhmm!
  Blir artig å følge med på bloggen din. Kosemose dokker i hverdagslykke:)) Klem fra nattens dronning:)

  SvarSlett
 2. Såå flotte bilda av Linus.<3
  Ser ut som dokker hadde en kjempefin nasjonaldag. :)
  Klem til dæ

  SvarSlett
 3. Korr koselig at du tok veien inn hit DronningJane ;)
  Æ sa til rune idag at æ ska IMÅRRA å kjøpe antrekk til neste års 17mai... i tilfelle bunaden ikke e i hus da heller ;) Æ heve tommelen for bedre rutiner og ikke minst tradisjoner til neste år!, å det love æ!! ;) -----å ja!! vi kose oss :) Kleeeem

  SvarSlett
 4. Takk Kristin :) I ettertid ser man jo at man kunne ha knipsa litt til... nesten ingen bilda av pappan, og INGEN av mæ ;) hehe
  Klem..

  SvarSlett
 5. Når det gjeld bilda så kommer det å sæ, kanskje! Det treng nåen års oppvarming det å, æ trur æ knipsa sånn ca. 5 på iphonen, mens pappaen knipsa 4, heldigvis tok vi sånn familie-oppstilt bilde, bare for å vise at vi alle va på plass :)
  Å klart æ tok veien hit, like jo dine skriblerier å div :)) klem

  SvarSlett
 6. Ja Jane, fotograferinga må man bare bli flinkere me... æ tar forøvrig bilda av linus og ellers alt rundt mæ, men familiebilda må på agendaen :)
  Æ like at du e "stalker`n" min her inne :) kram tilbaks!

  SvarSlett
 7. Syns du treng ei lita nattensdronningjanestalker ;))

  SvarSlett