lørdag 21. mai 2011

Re-design ....

FØR: pyjamas m/ødelagt glidelås
Linus hadde en pyjamas som var brukt etpar ganger før glidelåsen streiket. Den ble aldri kastet... og jeg begynte etterhvert å fundere på om det gikk an å re-designe denne lille myke gode pyjamasen. Å jammen gjorde det det! hehe...


Alle tøffinger fra By1 (Narvik) må ha panneband!



De nye vottene og halsen matcher ikke Janus krinkel ull settet, men vi møtte heldigvis ikke mote-politiet :-)
 
ETTER: pannebånd/hals og votter
Det er så mye fine barneklær i butikkene, og til en rimelig penge, så strengtatt er vell ikke slike re-design nødvendige. Men jeg liker ikke å kaste klær, å når glidelåsen ble ødelagt så jeg mer på pyjamasen som ett stykke stoff, som kunne brukes til noe nytt :-) Det er stor forskjell på -10 og 10 varmegrader, og derfor er ullvottene og fleecehalsen litt i meste laget når linus er i vogna nå om dagen. Vottene hadde han på seg da han sov i vogna idag, og det var deilig og kjenne at han ikke var klam/svett på lille hånda da jeg tok han opp, men heller ikke kald !

Dagen idag har flydd avgårde.... enkelte dager gjør det mer enn andre! Men det har vært en fin dag, ja det har det ! :-)

Fortsatt god helg til dere!





4 kommentarer:

  1. Du verden for en kreativitet,- veldig bra, og med den modellen må det jo bli optimal visning. Gjennom bloggen er du i ditt rette element,- forfatter, designer, fotograf,- i det hele tatt formidler av hverdagsaktiviteter.. Stå på, dette kan du :):)

    SvarSlett
  2. Takk mamma <3 du får det nu sagt ! hihi :-)
    Ja Linus stille villig opp som modell, med stil! Nu som symaskin står fremme e det bare å sette igang med neste prosjekt ! :-)

    SvarSlett
  3. Såå f l i n k og kreativ du e, Terese. <3
    Og Linus va kjempesøøøt med re-designa pannebånd.
    Flott ny header du har laga dæ da, herlig! <3
    Tuuusen takk for den koselige pakken som lå i postkassa mi i dag, du e super! :)
    Goklem fra mæ

    SvarSlett
  4. Takk Kristin ! :) Når skapergleden e stor nok , så finn man på litt forskjellig ;) men faktisk så bruke vi det jo også !
    Ja plutselig laga æ ny header, mulig det blir litt mer eksperimentering etterhvert;)
    Angående pakken i posten : gla det kommer til nytte og glede ! Krammm :)

    SvarSlett