onsdag 18. mai 2011

Puss puss, så får du en suss :-)

Det kan virke som at det klør litt ekstra i gommene til Linus om dagen. En av de beste tyggelekene han har, er tannbørsten. Håper han liker den like godt, når vi skal frem med tannkrem og pusse den lille blanke tannebissen som er kommet frem :-) og de som kommer etter !
Fliiiiink <3

Idag har vi hatt en etterlengtet rolig dag hjemme. Har fått vasket unna litt klær og egentlig bare kost oss hjemme :-) Da det var tid for siste lur for Linus tok vi en trilletur i lysløypa som går rett over oss. Konklusjonen ble, at det går helt fint med vogn i lysløypa! Nå som vi vet det, blir det nok tur til Prestvannet og mate endene der en dag :-)

Ha en fin kveld videre !

2 kommentarer:

 1. Gratulere med bloggen Terese! Legger meg til som følger hos dæ.

  Ser at Linus vokser til å e begynt å utforske, en skikkelig gogutt ser d ut som :) I mårra e min første arbeidsdag, og med blanda følelsa e jo det. 1 år med permisjon går så altfor fort!! Så kos dæ så godt du kan i permisjonen.

  June :)

  SvarSlett
 2. Takk June :) Arti dettan !
  Ja Linus e uten tvil en gogutt, æ kan ikke anna enn å skryt han oppi skyan <3 Leste jo det at du begynne i jobb imårra... æ ønske dæ masse lykke til , å håpe det blir mye bedre enn forventa! Å at ettermiddagan og helgen blir fylt med hverdagslykke ;) At tida går fort har æ allerede erfart, så her må man bare klamre sæ til hver dag!
  klemmm

  SvarSlett