fredag 2. september 2011

Fredag og give away!

Ja! Idag kom plakatene i posten fra http://www.sukkerdryss.no/, så nå kan jeg sette igang min lille give-away... Har sett litt rundt på andre blogger hvor jeg ser de har lodd-trekning, og jeg følger strømmen jeg :-)

hvor mange lodd vil du ha i trekningen på en av plakatene?? :-)

- ett lodd for å bli følger av Sukkerdryss på Facebook
- ett lodd for å bli følger av bloggen min
- ett lodd for å legge igjen en hilsen (så enkelt som hvilket bilde du ønsker og fornavn, blir du trukket som vinner, kommer vi tilbake til adr å sende til osv....)

tilsammen kan du få tre lodd hos meg, legg igjen en hilsen med hvor mange lodd du tar, OG om du ønsker å være med i trekningen om bilde 1 eller 2 :-)
og jeg trekker en vinner når jeg nærmer meg 2000 lesere :-)

Forøvrig vil jeg anbefale dere å ta en titt innom sukkerdryss, hun har mange flotte plakater,
kanskje finner du noen som passer til stuen, gangen, soverommet eller barnas rom :-)
UTROLIG kjedelig at speilrefleks kameraet er ute av drift, det blir utrolig dårlige bilder med kompaktkameraet. Bildene rettferdiggjør ikke helt hvordan plakatene ser ut. Synes ikke detaljer og farger kommer til sin rett dessverre, men .... om dere som sagt går innom nettsiden hennes vil dere kanskje få bedre inntrykk av hvordan plakatene ser ut!Denne er så søt, og skal henge enten utenfor romdøra til Linus, eller inne på rommet hans :-)

Denne skal henge over sengen til Linus, synes den er kjempekoselig:-)PLAKAT PREMIE NR 1

"Dont wait for the perfect moment , take the moment and make it perfect"

 PLAKAT PREMIE NR 2


Birdies alfabet :-)

Håper flere ønsker å være med i trekningen !!!
:-)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 I går åpnet ett nytt stort kjøpesenter her i tromsø, K1, det er ikke ferdig ennå, men du verden hvor mye folk som kom for å få med seg åpningen!!! Tror folk må ha tatt seg fri fra jobb og reist langveisfra, eller så må alle andre senter + sentrum vært folketomt ;-) Jeg er uansett  r y s t e t over at Rune foreslo at vi skulle dra dit på sjølvaste åpningsdagen, hehe, jeg og Linus var selvsagt ikke vonde å be!!! Noen julegaver ble det faktisk ! Pluss at Linus fikk seg gå-bil fra Toys R us :-)


Dette var det beste bilde jeg hadde nå. Her er han i ferd med å gå bra gå-bilen til puffen. Får ta bedre imorgen når han er ute å går. Hehe, utrolig hvor fort han lærte seg å stoppe opp når det går litt fort, og å holde balansen osv... fliiiiinkisen vår <3 Hadde ikke trodd jeg kom til å kjøpe en slik. Men ser bare hvor morsomt han synes det er både inne og ute, han blir så gla, og DA blir mamma og pappa gla :-)

I morgen er det bruktmarked på Fagerengskole... en nabo som arrangerer det faktisk. Tror vi skal ta en titt, selvom jeg på ingenmåte kommer til å kjøpe noe, har såvidt plass til det vi har !
Og på søndag skal vi stemme......!

Ha en fin helg alle sammen ! :-)


1 kommentar:

  1. Han er helt nydelig :) Vokser fort opp, gitt. Syns nettopp han var baby... hehe

    SvarSlett